Skriv här det du söker efter!

Pedagogik och lärarfortbildning

Pedagogik och lärarfortbildning

CLL-logo

Vi är Svenskfinlands största enhet för vuxenutbildning och erbjuder kvalificerad kompetensutveckling inom det pedagogiska ämnesområdet. Vi är måna om att stödja det livslånga lärandet med aktuella kunskaper.

Under läsåret erbjuder vi er ett rikt utbud av både längre och kortare fortbildningar samt seminarier. Förutom utbudet som presenteras här ordnar vi även fortbildning i samverkan med många kommuner och enskilda organisationer. Välkomna!

Nyhet: Här kan du läsa vår blogg, vårt senaste nyhetsbrev, eller också prenumerera!

OBS! På grund av den rådande situationen med COVID-19 har vi med stöd av de anvisningar som våra finansiärer, THL och ÅA-ledningen gett ändrat på en del arrangemang kring vår verksamhet.

Ta del av aktuella fortbildningsprojekt i vår fortbildningskatalog

 

För dig som jobbar inom fältet för småbarnspedagogik och förskola

Involverar ditt arbete småbarn? Vill du utvecklas i ditt arbete? Under denna flik hittar du fortbildning för dig som jobbar inom fältet för småbarnspedagogiken.

Grundläggande utbildning

För dig som jobbar inom den grundläggande utbildningen

Vill du höja din kompetens? Denna flik gäller för dig som arbetar inom grundskolesektorn. Såväl lärare som elevvårdsteam och annan personal drar nytta av våra fortbildningar.

För dig som jobbar inom fältet för det andra stadiet

Arbetar du inom yrkesskola eller gymnasium? Här hittar du lämplig fortbildning som passar alla som arbetar inom ramarna för andra stadiet.

Pedagogiskt ledarskap

Ledarskap och skolutveckling

Letar du fortbildning som tangerar ledarskap? Ett gott ledarskap har mer fördelar än man kan tro. Här hittar du kurser som hjälper dig att förstå, evaluera, utveckla och framför allt skapa ett gott ledarskap i din organisation.

Presentation av lärarfortbildningen

Projekt

Vill du få en utredning eller kartläggning genomförd? Har du kanske egna projektplaner? Vi på CLL hjälper till och tar dig ett steg närmare målet genom att skräddarsy och planera både för större och för mindre fortbildningsprojekt.

Skogsbild_S_Westergård

Be om offert

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss för förslag eller offert så kan vi skräddarsy ett projekt eller en fortbildning enligt era behov. Detta formulär är inte bindande utan fungerar som en öppen fråga till …

Wooden spiral in front of a brick wall

Fortbildningsbloggen

Denna sida fungerar som en sluss till fortbildningsbloggen där vi publicerar mer ingående kommentarer, reaktioner och insikter från såväl deltagare som föreläsare och utbildare.

En av portarna vid Kuntsi nära Academill

Arkiv

Letar du efter en avslutad fortbildning? Då hittar du den här!

Du hittar oss även här