Skriv här det du söker efter!
Alumner och studerande

Har du studerat vid Åbo Akademi?

Alumner och studerande

Har du studerat vid Åbo Akademi?

 

Välkommen med i Åbo Akademis alumnnätverk! Alumnnätverket finns till för alla som har studerat eller arbetat vid Åbo Akademi. I dagens läge rör det sig om flera än 14 000 personer.

Via alumnnätverket håller du dig uppdaterad om det som händer vid akademin. Du får aktuell information om såväl forskning som utbildning, men också om fortbildning och kompetensutveckling. Du får inbjudningar till alumnevenemang, mentorverksamhet, populärvetenskapliga tillställningar, utställningar och konserter. Du kan också prenumerera på akademins alumnnyhetsbrev och gå med i någon av akademins alumnföreningar.

Du behövs!

Alumn Jan Nygård

Du är viktig för Åbo Akademi! Med dig som ambassadör kan vi visa våra studerande vad deras utbildning kan leda till och utveckla akademins kontakter med arbetslivet. Om du så önskar, kan du dela med dig av ditt kunnande till dagens studerande, t.ex. via mentorskap. Genom att dela med dig av dina erfarenheter bidrar du till utvecklingen av ditt universitet. Läs mera om vilka möjligheter alumnnätverket erbjuder.

Vi vill behålla kontakten med dig!

Alumner

 

Gå med i Åbo Akademis alumnnätverk/uppdatera dina uppgifter i nätverket.

I encourage all students to study abroad.

Maaz Khan

Uppdaterad 28.4.2022