Skriv här det du söker efter!

Studieorientering vid FNT

Studieorientering vid FNT

Välkommen för att inleda dina studier vid fakulteten för naturvetenskaper och teknik!

Dina tutorer och alla i personalen ser fram emot att få välkomna dig till fakulteten och att du ska bli en del av gemenskapen. Du träffar oss alla under studieorienteringen vecka 35, men du får gärna redan under sommaren vara i kontakt med dina tutorer som du hittar här.

Orienteringsprogrammet vid FNT arrangeras på campus, men med möjlighet till att ta del av informationen på annat sätt ifall du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

Bekanta dig nedan med programmet under vecka 35 (30.8-3.9.2021), vid den utbildning du inleder studierna vid. Programmen nedan är de slutgiltiga versionerna.

Utbildningslinjen för informationsteknologi PDF
Utbildningslinjen för biovetenskaper PDF
Utbildningslinjen för farmaci PDF
Utbildningslinjen för naturvetenskaper PDF
Utbildningslinjen för kemi- och processteknik PDF
För energiteknik i Vasa och datateknik i Vasa ordnas ett introtillfälle 3.9.2021. Kl. 13-14 hålls allmän information tillsammans med fakultetens övriga magisterprogram, länk till zoom-mötet hittas här. Kl. 14-15 hålls ämnesspecifik information för energiteknik och datateknik i Vasa, länk till det zoom-mötet hittas här.
För magisterprogrammen i Åbo ordnat ett introtillfälle den 3.9.2021 klockan 13.00-14.00. Introtillfället hålls i auditorium Chromium, tredje våningen i Aurum, Henriksgatan 2 i Åbo. Du kan också delta i introtillfället via Zoom, länk till zoom-mötet hittas här.

Uppdaterad 3.9.2021