Skriv här det du söker efter!

Studieorientering vid FNT

Studieorientering vid FNT

Välkommen för att inleda dina studier vid fakulteten för naturvetenskaper och teknik!

Dina tutorer och alla i personalen ser fram emot att få välkomna dig till fakulteten och att du ska bli en del av gemenskapen. Du träffar oss alla under studieorienteringen vecka 35, men du får gärna redan under sommaren vara i kontakt med dina tutorer som du hittar här.

Orienteringsprogrammet vid FNT arrangeras på campus, men med möjlighet till att ta del av informationen på annat sätt ifall du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

Bekanta dig nedan med programmet under vecka 35 (24-28 augusti 2020), vid den utbildning du inleder studierna vid. Programmen uppdateras under sommaren, så kom ihåg att granska programmet i augusti innan studieorienteringsveckan inleds.

Utbildningslinjen för informationsteknologi  PDF
Utbildningslinjen för biovetenskaper PDF
Utbildningslinjen för farmaci PDF
Utbildningslinjen för naturvetenskaper PDF
Utbildningslinjen för kemi- och processteknik PDF
För Magisterprogrammen i Åbo ordnas ett infotillfälle den 28.8.2020 kl. 13.30-14.30 i auditorium Axel i Axelia, Åbo. Du är också välkommen att delta i den allmänna delen av utbildningslinjernas studieorienteringsvecka, tid och plats för respektive utbildningslinje/magisterprogram hittas här ovanför.
För Magisterprogrammet i kemi- och processteknik i Vasa (Energiteknik) ordnas ett infotillfälle den 31.8.2020 kl. 12.00-14.00 i seminarierum B0215/B216 i Axademill, Vasa.

Uppdaterad 25.8.2020