Skriv här det du söker efter!

Karriärvägledning

I karriärvägledning är utgångspunkten du själv, ditt kunnande och det du önskar dig av framtiden. Karriärvägledning kan vara allt från tips om hur du får fram det väsentliga i CV:t till mer djupgående diskussioner och funderingar om din framtid.

Arbetsforum erbjuder studerande och nyutexaminerade personlig karriärvägledning. Vi ger tips för ditt jobbsökande, tips på var du kan hitta lediga jobb och information om arbetsmarknaden. Att identifiera och sätta namn på det egna kunnandet, färdigheter och egenskaper kan också vara i fokus. I samband med karriärvägledningen kan du be om att få göra en personprofilanalys (SLG Thomas).

Karriärhandboken online är ett rum i moodle där vi har samlat material till stöd för din karriärplanering och arbetssökande. I Jobbsökeri-gruppen vid ÅA, också den i moodle, kan du lämna in uppgifter om du vill få respons på dem. Vill du ha ett bollplank i ditt jobbsökande, och ta del av presentationer kring temat, välkommen till vårt Kafferum i Teams, varje torsdag kl 14 – ca 14.30.  Här hittar du mer information om dessa samt länk till kafferummet.

Kom gärna med på våra kurser och infon, se mera i evenemangskalendern. Här nedan hittar du tips på hur du effektivt söker jobb samt lediga jobb och praktikplatser.

 

Uppdaterad 26.3.2021