Skriv här det du söker efter!

Karriärvägledning

I karriärvägledning är utgångspunkten du själv, ditt kunnande och det du önskar dig av framtiden. Karriärvägledning kan vara allt från tips om hur du får fram det väsentliga i CV:t till mer djupgående diskussioner och funderingar om din framtid.

Arbetsforum erbjuder personlig karriärvägledning i form av karriärplaneringsdiskussion. Vi hjälper dig genom att ge tips för din jobbsökning, var du kan hitta lediga jobb och information om arbetsmarknaden. Igenkännande av egna kunskaper och egenskaper kan också vara i fokus. I samband med karriärvägledningen kan du be om att få göra en personprofilanalys (SLG Thomas).

Karriärhandboken online är ett rum i moodle med material till stöd för din karriärplanering och arbetssökande.  Uppgifter och feedback kan du lämna via Jobbsökeri-gruppen vid ÅA, också den i moodle, och vill du ha ett bollplank och ta del av presentationer kring temat, välkommen till vårt Kafferum i Teams, varje torsdag kl 14.  Här hittar du mer information om dessa samt länk till kafferummet.

Förutom personliga diskussioner erbjuder vi också kurstillfällen i jobbsökning, kolla dessa bland våra evenemang. Här nedan kan du hitta lediga platser och läsa mer om hur du effektivt söker jobb.

 

Uppdaterad 22.1.2021