Så här registrerar du dig som alumn

När du registrerar dig som alumn skapar du samtidigt din egen profilsida. Där kan du välja på vilket sätt du vill stå i kontakt med Åbo Akademi.

Så här går det till

Klickknapp med glada människor
Registrera dig här.

På sidan myalumnipage.abo.fi registrerar du dig antingen genom att

• Ange din e-postadress. Du får då per e-post ett bekräftelsemeddelande med en länk. Du kommer till din egen profilsida genom att klicka på länken.

Eller genom att

• Använda ditt LinkedIn-konto för att registrera dig. Du kommer då direkt till din profilsida.

Fyll i dina uppgifter och välj vad du vill ta del av

När du kommer till din profilsida första gången, så frågar vi efter ditt personnummer. Det gör vi för att vi ska kunna identifiera dig i vårt studieregister. Vi vill poängtera att numret aldrig lämnas ut till utomstående.

På din profilsida kan du fylla i såväl dina person- och utbildningsuppgifter som din arbetslivserfarenhet. Om du valt att skapa din profilsida via ditt LinkedIn-konto så läser systemet automatiskt in din arbetslivserfarenhet. Du kan också välja vilka tjänster och verksamheter du vill ta del av.

Nu är din profil klar!

När du vill uppdatera dina uppgifter

När du vill uppdatera dina uppgifter, så går du åter till myalumnipage.abo.fi, fyller i din e-post igen och får då på samma sätt per e-post en länk som leder dig till din profilsida.

Om du registrerat dig via ditt LinkedIn-konto, så klickar du bara på ”Anslut med LinkedIn”, loggar in och kommer till din profilsida.

Frågor? Hör av dig till alumnikoordinator@abo.fi

Registrera dig här.

Uppdaterad 9.2.2018