Kirjoita tähän hakemasi!

Kauppatieteet

Kauppatieteet

Kauppa­tieteiden koulutus­ohjelma

Kauppatieteet tarkastelevat niitä kiehtovia, näkymättömiä voimia, jotka pitävät meitä ympäröivän maailman käynnissä. Ekonomeja tarvitaan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti näyttämään tietä eteenpäin. Erityisosaamisesi voi olla mitä tahansa markkinoinnista ja viestinnästä juridisiin kysymyksiin, organisaatioihin tai laskentatoimeen. Opit johtamaan organisaatioita ja löytämään uusia mahdollisuuksia sieltä, missä muut näkevät ongelmia. Koulutus opettaa sinut ajattelemaan analyyttisesti ja antaa arvokkaita valmiuksia mm. strategiseen suunnitteluun ja projektisuunnitteluun.

Kandidaattiopintojen aikana voit suunnitella yksilöllisen yhdistelmän pääaineesta (kansainvälinen markkinointi, kansantaloustiede, laskentatoimi, organisaatio ja johtaminen, tietojärjestelmätiede) ja niistä sivuaineista ja kielistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Sinulla on lähes lukemattomia vaihtoehtoja, sillä voit valita sivuaineet rajoituksetta kaikista Åbo Akademin aineista. Luota siihen, että omat vahvuutesi johdattavat sinut oikeaan suuntaan! Maisteriopintojen vaiheessa syvennät taitojasi edelleen samalla kun saat nauttia Åbo Akademin kansainvälisestä ilmapiiristä ja hyödyntää loistavat mahdollisuudet opiskeluun tai harjoitteluun ulkomailla. Luot koko ajan yhteyksiä tuleviin liikekumppaneihisi.

Laajuus

180 + 120 op / 3 + 2 vuotta

Paikkakunta

Turku

Opetuskieli

Ruotsi

Hakuaika

13-27.3.2024 kl. 15:00

Hae

Haku on avoinna 13-27.3.2024 klo 15:00.
(Siirtohaku 2-16.5.2024 klo. 15:00).

Pääaineet

Ennen koulutusohjelman toisen opiskeluvuoden aloittamista valitset sinua eniten kiinnostavan aineen pääaineeksi. Vaihtoehtoja ovat kansainvälinen markkinointi, kansantaloustiede, laskentatoimi, organisaatio ja johtaminen sekä tietojärjestelmätiede.

Uramahdollisuudet

Kauppatieteiden kandidaatin/maisterin tutkinnon suorittaneet ovat kysyttyjä asiantuntijoita, joilla on lukemattomia työllistymismahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Markkina-analyytikko, brand manager, key account manager, business controller, talouspäällikkö, tilintarkastaja, tuotevastaava, kehityspäällikkö ja pörssimeklari ovat esimerkkejä niistä nimikkeistä, joita koulutusohjelmastamme valmistuneilla työelämässä on. Monet työskentelevät johtavassa asemassa johtajana, päällikkönä tai konsulttina. Toiset aloittavat menestystarinansa perustamalla oman yrityksen. Korkeakoulutettuna asiantuntijana saat varautua ottamaan vastuuta, tekemään päätöksiä ja johtamaan ihmisiä ja organisaatioita kohti menestystä. Tulet rakastamaan (työ)elämää!

Bonus: Åbo Akademi tarjoaa eteville ekonomeille mielenkiintoisia uramahdollisuuksia tutkimuksen parissa.

Yhteystiedot

Käyntiosoite

ASA-huset
Fänriksgatan 3
20500 Åbo

Postiosoite

Fakulteten för samhällsvetenskaper, ekonomi och juridik
Åbo Akademi
Fänriksgatan 3 B
20500 Åbo

Sähköposti

fsej-studieradgivare@abo.fi