Skriv här det du söker efter!

Villkor för tävling på Instagram

Villkor för tävling på Instagram

Tävling på Instagram

Arrangör:

Åbo Akademi
Domkyrkotorget 3, 20500 Åbo

Tävlingstid

Tävlingen pågår under tiden 2-7.12.2019. Tävlingen avslutas 7.12.2019 kl. 12.00.

Vem kan delta?

Alla fysiska personer över 18 år som har ett Instagramkonto och som studerar vid Åbo Akademi kan delta i tävlingen. Personer med direkt koppling till tävlingsarrangemangen kan ej delta.

Hur deltar man?

Man deltar i tävlingen genom att kommentera tävlingsbilden (markerad med ”vinn ÅA-julpaket”) på Åbo Akademis Instagramkonto @aboakademi. Man deltar genom att kommentera/tagga tävlingsbilden med den person som man anser är värd en extra julklapp. 

Tävlingspris
Bland dem som före tävlingstiden gått ut kommenterat tävlingsbilden på Åbo Akademis Instagramkonto @aboakademi lottas det ut två ÅA-julpaket.
Vinnarna dras 7.12 efter kl. 12.00. Vi kontaktar vinnarna genom att svara på deras kommentarer och skicka privatmeddelande åt dem på Instagram. I.o.m. poststrejken som pågår, reder vi ut leveransen av paketen när vi har dragit vinnarna genom att ha kontakt med vinnarna via privatmeddelande på Instagram. Om vinnarna inte nås inom tre dagar har Åbo Akademi rätt att dra nya vinnare.

Användning av personuppgifter

Genom ditt deltagande godkänner du tävlingsvillkoren och att ditt namn och Instagram-användarnamn kan publiceras på Åbo Akademis kanaler ifall att du vinner.

Övriga villkor

Åbo Akademi förbehåller sig rätten till ändringar i tävlingsvillkoren. Tävlingen är inte sponsorerad, administrerad eller understödd av Instagram.

Uppdaterad 25.11.2019