Skriv här det du söker efter!

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor

Tävling på Instagram

Arrangör:

Åbo Akademi
Domkyrkotorget 3, 20500 Åbo

Tävlingstid

Tävlingen pågår under tiden 4.12-13.12.2018. Tävlingen avslutas 13.12 kl. 12.00.

Vem kan delta?

Alla fysiska personer över 13 år som har ett Instagramkonto kan delta i tävlingen. Minderåriga bör ha vårdnadshavares tillåtelse. Personer med direkt koppling till tävlingsarrangemangen kan ej delta. Tävlingen förutsätter inte att man studerar vid Åbo Akademi.

Hur deltar man?
Man kan enbart delta i tävlingen via Instagram, vilket betyder att deltagaren bör ha ett Instagramkonto. Man deltar genom att kommentera tävlingsbilden (markerad med ”tävling”) på Åbo Akademis Instagramkonto @aboakademi. I kommentaren berättar man vilken filmgenre man helst skulle vilja se på bio genom att välja en av emojina som representerar den filmgenren. Emojina finns under tävlingsbilden. I kommentaren kan man också berätta vem man skulle ta med sig på bio om man vann, men detta är inget villkor för att delta.

Tävlingspris
Bland dem som före tävlingstiden gått ut kommenterat tävlingsbilden på Åbo Akademis Instagramkonto @aboakademi lottas det ut 5×2 biobiljetter. Fem personer vinner två biobiljetter var (värde 20-30e), till antingen Finnkino i Åbo eller till Bio Rex i Vasa. Biljetterna kan inte bytas till pengar. Vinnarna dras 13.12 efter kl. 12.00. Vi kontaktar vinnarna genom att svara på deras kommentarer. De som vunnit skickar sedan ett privat meddelande med namn och adress. Om vinnarna inte nås inom en vecka har Åbo Akademi rätt att dra nya vinnare.

Användning av personuppgifter

Genom ditt deltagande godkänner du tävlingsvillkoren och att ditt namn och användarnamn på Instagram kan publiceras på Åbo Akademis kanaler ifall att du vinner. Vid eventuell vinst används dina adressuppgifter enbart för att kunna skicka ut vinsten.

Övriga villkor

Åbo Akademi förbehåller sig rätten till ändringar i tävlingsvillkoren. Tävlingen är inte sponsorerad, administrerad eller understödd av Instagram.

Uppdaterad 4.12.2018