Skriv här det du söker efter!

Villkor för tävling på Instagram

Villkor för tävling på Instagram

Tävling på Instagram 7.7-8.8.2021

Arrangör:

Åbo Akademi
Domkyrkotorget 3, 20500 Åbo

Tävlingstid

Tävlingen pågår under tiden 7.7-8.8.2021. Tävlingen avslutas 8.8.2021 kl. 23.59 och vinnaren dras 9.8. Vinnaren meddelas på Instagram DM. 

Vem kan delta?

Alla fysiska personer över 18 år som har ett Instagramkonto och som studerar vid Åbo Akademi (även nya studerande som antas 2021). Personer med direkt koppling till tävlingsarrangemangen kan ej delta.

Hur deltar man?

  1. Följ Åbo Akademis konto på instagram, Åbo Akademi (@aboakademi) • Instagram photos and videos
  2. Gilla tävlingsinlägget
  3. Tagga (minst) två vänner som gillar att åka elsparkcykel

Tävlingspris
Bland alla som före tävlingstiden gått ut deltagit i tävlingen enligt reglerna som beskrivs på denna sida, dras en (1) vinnare, som vinner en elsparkcykel.
Vinnaren dras 9.8. Vi kontaktar den som vunnit genom ett privat meddelande på Instagram. Om vinnaren inte nås inom tre (3) dagar har Åbo Akademi rätt att dra en ny vinnare. Priset är en Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Global (värde 398,90 euro). Priset kan inte bytas till pengar. 

Användning av personuppgifter

Genom ditt deltagande godkänner du tävlingsvillkoren och att ditt namn och Instagram-användarnamn kan publiceras på Åbo Akademis kanaler ifall att du vinner.

Övriga villkor

Åbo Akademi förbehåller sig rätten till att göra ändringar i tävlingsvillkoren. Tävlingen är inte sponsorerad, administrerad eller understödd av Instagram.

Here you will find the terms and conditions in English. 

Uppdaterad 6.7.2021