Skriv här det du söker efter!

Arbetsforums samarbetspartner

Arbetsforums samarbetspartner

Arbetsforum vid Åbo Akademi samarbetar med följande organisationer för att studerande ska ha det lättare att få foten in i arbetslivet, skapa kontakter och lära sig om olika karriärmöjligheter.

Egentliga Finlands Företagare

Logo av Egentliga Finlands Företagare r.f.

Egentliga Finlands Företagare – en regional företagarorganisation som stärker, nätverkar och påverkar. Tillsammans med Unga Företagare i Egentliga Finland och våra lokala företagarföreningar erbjuder vi nätverk, rådgivning och tjänster åt både företagare och studerande.

Vi står på företagarnas sida i Egentliga Finland och verkar för att göra företagarvardagen så smidig som möjligt. Ju fler vi är, desto större genomslagskraft har vi. Du kan ansluta dig som studerandemedlem här. För fullt medlemskap, anslut dig här.

Nådendals stad

Nådendal logo.

Nådendal är en växande skärgårdsstad med över 19 000 invånare i det dragkraftiga Egentliga Finland. Nådendal har ett mångsidigt näringsliv med över 1500 verksamma företag. Flera framstående industriföretag finns i Nådendal och Nådendals hamn är Finlands ledande hamn för frakttrafik i Skandinavien. Nådendal är även känd för sina lockande sevärdheter och restauranger.

Genom samarbetet med Åbo Akademi vill Nådendal erbjuda lokala företag möjligheten att få tillgång till forskning, experttjänster och studerandenas kompetens för att kunna utveckla sin egen verksamhet. Syftet är också att möjliggöra möten mellan arbetsgivare och studerande.

Företag verksamma i Nådendal erbjuder studerande intressanta praktikmöjligheter, gradu- och slutarbetsuppdrag samt framtida karriärmöjligheter. Läs mera om Nådendals stad här.

 

Uppdaterad 28.10.2022