Kirjoita tähän hakemasi!

Arbetsforumin yhteistyökumppanit

Arbetsforumin yhteistyökumppanit

Arbetsforum tekee yhteistyötä seuraavien organisaatioiden kanssa, jotta opiskelijat pystyisivät helpommin löytämään oman alansa työpaikan, luomaan verkostoja ja kuulemaan eri  uramahdollisuuksista. 

Logo av Varsinais-Suomen Yrittäjät ry.

 Varsinais-Suomen Yrittäjät on paikallinen yrittäjäjärjestö, joka vahvistaa, verkostoituu ja vaikuttaa.

Yhdessä Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien ja paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa tarjoamme verkostoja, neuvontaa ja palveluita sekä yrittäjille että opiskelijoille. Olemme yrittäjien puolella Varsinais-Suomessa ja työskentelemme tehdäksemme yrittäjien arjesta niin sujuvaa kuin mahdollista. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavampia olemme. Voit liittyä opiskelijajäseneksi täällä.

Naantali logo.

Naantali on kasvava yli 19 000 asukkaan saaristokaupunki vetovoimaisessa Varsinais-Suomessa. Naantalissa on monipuolinen elinkeinorakenne, ja kaupungissa toimii tällä hetkellä yli 1500 yritystä. Naantalissa on merkittäviä eri teollisuuden aloilla toimivia yrityksiä, ja Naantalin satama on Suomen johtava Skandinavian rahtiliikenteen satama. Naantali tunnetaan myös houkuttelevista matkailu- ja ravintolakohteistaan.

Yhteistyöllä Åbo Akademin kanssa Naantali haluaa tarjota paikallisille yrityksille mahdollisuuksia tutkitun tiedon, asiantuntijapalveluiden sekä opiskelijoiden osaamisen hyödyntämiseen oman toiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyön kautta halutaan myös helpottaa työnantajien sekä työntekijöiden kohtaamista.

Opiskelijoille Naantalissa toimivat yritykset tarjoavat niin kiinnostavia työharjoittelumahdollisuuksia ja gradun ja lopputyön aiheita kuin työuriakin.

Meyer Turku Oy logo.

Meyer Turku Oy rakentaa maailman uudenaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä risteilyaluksia, autolauttoja ja erikoisaluksia. Osuutemme maailman risteilijänrakennusmarkkinoista on noin 15 %.

Meyer Turku Oy työllistää 2 000 huippuammattilaista Turun telakalla, jossa on rakennettu laivoja vuodesta 1737 alkaen. Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöitä ovat Piikkio Works Oy, Shipbuilding Completion Oy sekä ENG’nD Oy. Yhdessä Saksassa toimivien Meyer Werftin ja Neptun Werftin kanssa Meyer Turku Oy muodostaa Meyer Groupin, yhden maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyer Turku Oy on aina kiinnostunut korkeatasoisista osaajista. Me tarjoamme kiinnostavia gradu- ja lopputyömahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja ja kesätöitä. Ota rohkeasti yhteyttä kanaviemme kautta.

Cadmatic Oy logo.

Cadmaticin historia alkoi jo 80-luvulla, kun emoyhtiö Elomatic halusi tehostaa suunnittelutyötään tekemällä sitä tietokoneella käsin piirtämisen sijaan. Näin syntyi Cadmaticin 3D-suunnitteluohjelmistot.

Nykyisin Cadmatic on globaali organisaatio, jolla on yli 6000 asiakasta 60 maassa. Meidän perheeseemme kuuluu yli 300 Cadmaticlaista, ja lähivuosina kasvamme vielä enemmän! Cadmatic on maailman kärjessä 3D-suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoissa, ja meidän ratkaisujamme käytetään meri-, rakennus- ja prosessiteollisuudessa.

Cadmatic haluaa inspiroida nuoria ja herättää heidän mielenkiintonsa teknologiaa kohtaan! Siksi tarjoamme opiskelijoille mielenkiintoisia harjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia sekä graduohjausta. Lue lisää Cadmaticista täällä ja seuraa meitä: Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn. Tutustu myös uratarinoihimme täällä.

Trivore Oy logo.

Trivore on turkulainen ohjelmistotalo, joka aloitti toimintansa 2001. Vuodesta 2016 alkaen Trivore on alkanut keskittyä yhä enemmän omien tuotteidensa suunnitteluun ja kehittämiseen. Tätä nykyä Trivoren identiteetin- ja pääsynhallintatuote ja integraatioalusta ovat mukana mahdollistamassa ketteriä, digitaalisia ratkaisuja sekä julkisen sektorin organisaatioissa että yrityksissä.

Trivore koostuu noin 30 trivorelaisesta, joihin lukeutuu niin devaajia, SysOps-osaajia kuin projektiasiantuntijoitakin. Kaikkia työntekijöitämme junioreista konkareihin yhdistää uteliaisuus ja ratkaisukeskeisyys.

Åbo Akademin alumneille ja loppuvaiheen opiskelijoille Trivorelta voi löytyä juuri se oma paikka, jossa pääsee loistamaan ja kehittymään osaajana. Lisäksi pyrimme tarjoamaan harjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia ÅA:n opiskelijoille. Lue lisää Trivoresta täältä tai seuraa meitä LinkedInissä ja Twitterissä.

Västra Nylands välfärdsområdets logo.Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päämäärä on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Asukkaista noin 57 000 (12 %) ovat ruotsinkielisiä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Lue lisää meistä www.luvn.fi

Röd textlogo av Boost Turku.Boost Turku on turkulainen korkeakouluopiskelijoiden yrittäjyysyhteisö, joka innostaa ja auttaa opiskelijoita ryhtymään startup-yrittäjiksi. Boostin lähtökohta on, että kaikki voivat hyötyä yrittäjätaidoista nykypäivän nopeatempoisessa työelämässä.

Opiskelijavetoinen Boost järjestää yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia, kiihdytysohjelmia ja tarjoaa mentorointisessioita aloittaville yrittäjille ja tuleville yritysten perustajille. Boostin tavoitteena on inspiroida ja kouluttaa paikallisia opiskelijoita heidän matkallaan yrittäjiksi, tukea alueen ekosysteemissä toimivia startup-yrityksiä ja kiihdyttää niiden kasvua.

Boost Turku on voittoa tavoittelematon organisaatio. Lue lisää Boostista täältä.

Päivitetty 9.4.2024