Skriv här det du söker efter!

Pressmeddelande

Pressmeddelande

En leende Gunilla Sjöberg i röd kavaj
Gunilla Sjöberg. Foto: Hanna Oksanen/Åbo universitet

Gunilla Sjöberg direktör för Aboa

PM Gunilla Sjöberg har utnämnts till kongress- och evenemangsbyrån Aboas direktör 16.4.2018. Aboa specialiserar sig på att ordna vetenskapliga kongresser och seminarier.

Aboa grundades i början av 2017. Aktiebolaget ägs av Åbo universitets UTU Holding Oy, Åbo Akademi, Åbo stad, Åbo yrkeshögskola (Turun ammattikorkeakoulu Oy) och Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt.

Gunilla Sjöberg har en lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring, varumärkeshantering, samt ledarskap och utveckling. Hon har de senaste tio åren arbetat som kommunikationsdirektör vid yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors, före det var hon Veritas gruppens kommunikationschef i Åbo.

Sjöbergs vision är att bolaget Aboa ska vara sakkunnigt, smidigt och dynamiskt, ett företag som erbjuder helhetslösningar inom kongress- och evenemangsproduktion. Aboa har redan en stabil erfarenhet av att ordna nationella och internationella kongresser och seminarier.

– Vi ska skapa serviceformer och evenemangskoncept som utgår från kunden, samt erbjuda tjänster inom marknadsföring och kommunikation. Vi strävar också efter att hitta kostnadseffektiva sätt att utnyttja modern teknologi i de kongresser och evenemang som Aboa ordnar, säger Sjöberg.

 

För mera information:

Aboa Oy:s styrelseordförande och
vicerektor vid Åbo universitet
Riitta Pyykkö,
rpyykko@utu.fi
telefon: 050 430 4845

Aboas webbplats: http://aboaservices.fi

Bild: Gunilla Sjöberg. Foto: Hanna Oksanen/Åbo universitet:
https://apps.utu.fi/media/kuvat/sjoberg_gunilla.jpg