Skriv här det du söker efter!

Åbo Akademi söker nya ambassadörer för sociala medier

Åbo Akademi söker nya ambassadörer för sociala medier

Du följer väl Åbo Akademi på Instagram? Eller på Snapchat rentav? Det är där det riktigt äkta Åbo Akademi syns. Varje läsår anlitas fem av våra studerande att dela med sig av sin och sina studiekompisars vardag och fest. Vi har fått se glädjeyttringar över examensbetyg, snöstorm på väg till föreläsningen, studievardagen bakom kulisserna och mycket mer. Vad kommer vi att få se detta läsår? Nu har du som studerande chans att bli en av Åbo Akademis nya sociala medier-ambassadörer för läsåret 2019–2020 och visa vad #åakärlek är för dig!

Studerandegruppen kommer att jobba som ambassadörer i våra sociala medier under hela läsåret. Som stöd kommer de ha Kristiina från LMSomeco, en av de större reklambyråerna som specialiserat på sociala medier, och Ulrika från Åbo Akademis kommunikationsenhet. Gruppen träffas regelbundet för att planera, följa upp och diskutera aktiviteten i de olika kanalerna. På det sättet kommer ambassadörerna samtidigt att lära sig mera om marknadsföring i sociala medier. För sin insats får studerandena dessutom ett arvode.

Låter detta intressant? Skulle du vilja utvecklas inom sociala medier och samtidigt få stöd och tips av experter inom området? Ta då chansen och sök! Vi söker personer från alla fakulteter i Vasa och i Åbo.

Ansök så här:

Filma dig själv, eller be en kompis om hjälp, med din mobiltelefon:

  • Berätta vad du heter, studerar och vad du tycker om att dela med dig av på Instagram.

Skicka filmen till ustrom@abo.fi senast 11.9.2019. Frågor om ansökan kan även riktas hit. Skriv ”someambassadör” i ämnesfältet. Ett kickoff-tillfälle för de valda ambassadörerna ordnas den 23 september i Åbo.

Du behöver inte ha över 1000 följare eller vara ett proffs, vi hjälper dig med det. Du behöver bara vara intresserad av att dokumentera vad som händer på ditt universitet.