Kirjoita tähän hakemasi!

Kehityshankkeet

Kehityshankkeet

CLL-logo

Elinikäisen oppimisen keskuksella (CLL) on pitkä ja vankka kokemus eri tyyppisten hankkeiden suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta.

Käynnistämme kehityshankkeita ja olemme mukana kumppaneina, tavoitteenamme lisätä yhteistyötä eri toimijoiden välillä kun päämääränä on kehityksen ja osaamispääoman vahvistaminen alueellisesti.  CLL ottaa mielellään tehtäväkseen sillan rakentamisen tutkimuksen ja oppimisen ja ympäröivän yhteiskunnan välille.

Hanketoimintamme pääteemat ovat jatkuva oppiminen, osaamisen kehittäminen, elinikäinen ohjaus, työelämätaidot ja työllistyminen, integraatio ja moninaisuus, digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen, energiatekniikka, työhyvinvointi, ympäristökysymykset, kestävä kehitys sekä saariston että Itämeren alueellinen kehittäminen.

CLL:llä on laajat yhteistyöverkostot kansallisella, pohjoismaisella ja kansainvälisellä tasolla. Meillä on 30 vuoden kokemus alueellisesta kehittämisestä ja kehittämisprojektien johtamisesta.

Etsitkö innostavaa ja osaavaa yhteistyökumppania? Ota yhteyttä! Etsimme jatkuvasti uusia näkökulmia ja jaamme mielellämme osaamistamme.

Tämän linkin kautta pääseet sivulle jossa listaamme ajankohtaiset kehitysprojektit, joissa olemme mukana.