Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös pohjoismaisen folkloristiikan alalta

FM Catarina Harjusen väitöskirja pohjoismaisen folkloristiikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa perjantaina 4.9.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Att dansa med de(t) skeva. Erotiska möten mellan människa och naturväsen i finlandssvenska folksägner.

Catarina Harjunen väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 4. syyskuuta klo 13. Vastaväittäjänä toimii dosentti, lehtori Maria Bäckman, Tukholman yliopisto, Ruotsi, ja kustoksena apulaisprofessori Lena Marander-Eklund, Åbo Akademi.

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/65089377598. (Käytännön ohjeet alla.)

Catarina Saga Elisabeth Harjunen on syntynyt 2.4.1984 Vaasassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2003 Mustasaaren lukiossa FM-tutkinnon 2008 Åbo Akademissa.

Catarina Harjunen on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteesta catarina.harjunen@abo.fi.

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/177859?locale=lfi

Catarina Harjunen
Catarina Harjunen

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.

Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman yllä olevaa linkkiä ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Väitöstilaisuuden aikana yleisön tulee varmistaa, että oman laitteen mikrofoni on mykistettynä ja että kamera ei ole päällä.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon.

Huomioi, että yleisö ei saa esittää mahdollisia teknisiä ongelmia koskevia kysymyksiä.