Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös erityispedagogiikan alalta

Eva Staffans
Eva Staffans

KM Eva Staffansin väitöskirja erityispedagogiikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa. 

Väitöskirjan otsikkona on Joint Mission or Mission Impossible? Exploring Conditions for Itinerant Early Childhood Special Education Teachers’ Work. 

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 16. kesäkuuta 2023 klo 13 osoitteessa Akademisalen, Academill, Rantakatu 2, Vaasa ja sitä voi seurata myös etänä. Vastaväittäjänä toimii yliopistonlehtori Gunilla Lindqvist, Uppsalan yliopisto, Ruotsi ja kustoksena professori Kristina Ström, Åbo Akademi. 

Eva Staffans on syntynyt Vöyrissä 1975. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 468 4975 ja sähköpostitse osoitteesta eva.staffans@abo.fi. 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.  

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.  

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.