Kirjoita tähän hakemasi!

846 282 €

Åbo Akademin osuus budjetista

279 463 € (33%)

I projektet Oodi – Samverkan mellan Navigatorer och utbildning – stärks och utvidgas samarbetet mellan utbildningsaktörer och Navigatorer. Pro- jektet utvecklar nya gemensamma verksamhetsmodeller för att nå särskilt välkomna grupper samt stöda unga vuxnas övergångar, deltagande och engagemang i utbildning.

EU-finansieringen möjliggör ett nytt slags utvecklingssamarbete mellan Navigatorer, läroanstalter och högskolor, för att hitta lösningar till utmaningar kring unga vuxnas deltagande i utbildning. Som resultat förväntas verksamhetsmodeller som kommer till nytta i det nationella utvecklingsarbetet inom kontinuerligt lärande.

Projektet samarbetar nära med JOPPI – ESF+ samordningsprojektet för kontinuerligt lärande i Finland och med UF-centrets sektorsövergripande samservice-team.

Camilla Stenbäck

Linda Ahlbäck