Kirjoita tähän hakemasi!

Korona – tieto ja tunteet

Korona – tieto ja tunteet

Aika

24.3.2020–

Koordinaattori/Päätoteuttaja

Åbo Akademi

Åbo Akademin informaatiotutkimuksen oppiaine kerää lyhyen kyselyn avulla kokemuksia koronaepidemiaan liittyvästä tiedonkulusta valmiuslain ajalta.

Suomalaisten arki muuttui merkittävästi maaliskuussa 2020, kun Suomen hallitus julisti poikkeustilan Covid-19-koronavirusepidemian takia. Juuri nyt on tarjolla paljon tietoa koronaepidemiasta ja me haluamme kuulla sinun kokemuksiasi tiedonkulusta tilanteessa, joka on uusi meille kaikille. Mistä saat sen tiedon, jota tarvitset, miten käsittelet tiedon määrää ja miten arvioit tiedon luotettavuutta? Kaikki kokemukset ovat arvokkaita ja auttavat meitä paremmin ymmärtämään suhtautumista tietoon poikkeustilan aikana.

Osallistuminen tapahtuu nimettömästi ja tutkimusaineistosta poistetaan kaikki mahdolliset viitteet, joista voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Aineisto kerätään avoimen tutkimuksen periaatteita noudattaen Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon, jossa se on avoimesti saatavilla eri tarkoituksiin tutkimuksen jälkeen.

Lisätiedot: Professori Gunilla Widén, Åbo Akademi, informaatiotutkimus

Voit vastata kyselyyn alla olevan linkin kautta. Kysely sisältää muutaman taustakysymyksen lisäksi viisi pääkysymystä. Voit valita kuinka moneen kysymykseen vastaat. Sekä lyhyet että pidemmät vastaukset ovat tervetulleita. [Kysely oli auki 24.3.–15.5.2020]

Ota yhteyttä

Gunilla Widén

Vararehtori 

Rektorat

Keskushallinto