Kirjoita tähän hakemasi!

Palvelut

Palvelut

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu (UX Design)

Miksi tuotetta tulisi testata jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa? Vastaus on selvä – kalliit virheet pystytään välttämään ja resurssit voidaan suunnata oikein alusta alkaen. Aiemmin testasimme usein vasta valmiita tuotteita, nykyään sen sijaan varhaisia prototyyppejä. Juuri tästä on käyttäjäkeskeisessä suunnittelussa pohjimmiltaan kyse.

 

Asiantuntijalausunnot

Perusteellisiin käyttäjätesteihin ei kuitenkaan aina riitä aika eikä raha. Mutta huoli pois – voimme siinä tapauksessa tehdä verkkosivusta (tai mistä tuotteesta nyt kyse onkaan) pika-analyysin. Monivuotisen kokemuksemme ansiosta pystymme osoittamaan asioita, jotka eivät toimi käyttäjän näkökulmasta optimaalisesti, ja antaa parannusehdotuksia.

 

Työpajat

Mitä digitaalisia valmiuksia minulta vaaditaan tulevaisuudessa? Kuinka digitalisaatio vaikuttaa työhöni? Muun muassa näitä kysymyksiä pohdimme laboratoriossamme järjestettävissä workshopeissa. Esittelemme vahvistettua ja virtuaalista todellisuutta ja koetamme avata osallistujien mieltä näkemään asiat tulevaisuuden näkökulmasta.

 

Luennot

Kun pidämme luentoja asiakkaiden luona (mitä mielellämme teemme), haluamme levittää tietoutta digitaalisesta murroksesta. Aihe voi olla tarkkaan rajattu – kuten sairaanhoitajien korvaaminen roboteilla – tai se voi olla hyvinkin laaja.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä.

Päivitetty 5.6.2019