Kirjoita tähän hakemasi!

Kielikylpyopettajapäivät 2022

Kielikylpyopettajapäivät 2022

Kielikylpyopettajapäivät

Kansalliset kielikylpyopettajapäivät Turussa 28.–29.9.2022

 

Åbo Akademilla ja Turun kielikylpy-yksiköillä on ilo kutsua kielikylpyopettajapäiville Turkuun syksyllä 2022! Päivät alkavat noin klo 12 keskiviikkona ja päättyvät noin klo 15 torstaina. Ohjelmaan sisältyy sekä ulkomaalaisten että suomalaisten luennoitsijoiden pitämiä luentoja, useita eri työpajoja sekä vierailuja kielikylpypäiväkoteihin ja -kouluihin Turussa. Lisätietoja tapahtumasta päivitetään tälle verkkosivulle, kun suunnitelmat etenevät.

Kielikylpyopettajapäivät on kaksipäiväinen täydennyskoulutustapahtuma kaikille kielikylvyssä työskenteleville opettajille – varhaiskasvatuksesta yläkouluun – sekä muille kaksikielisestä opetuksesta kiinnostuneille. Mielenkiintoisten luentojen ja työpajojen lisäksi tapahtuman tarkoituksena on myös antaa opettajille mahdollisuuden tavata ja verkostoitua yli asterajojen. Myös kielikylvyn rehtorit ja päiväkotien johtajat ovat tervetulleita osallistumaan ohjelmaan.

Svenska kulturfondens logo Suomen kulttuurirahastos logo Stiftelsen för Åbo Akademis logo Svenska folksolans vänners logo
Konstsamfundets logo Logo Svenska Litteratursällskapet

Päivitetty 3.11.2022