Kirjoita tähän hakemasi!

Laadun hallinta vanhuspalveluissa

Laadun hallinta vanhuspalveluissa

Laadun hallinta vanhuspalveluissa.

Työskenteletkö vanhustenhuollossa? Oletko kiinnostunut oppimaan lisää siitä, mitä laadukas hoito ja vanhustenhuolto tarkoittavat? Miten voit ottaa vastuun hoidon laadun valvonnasta ja seurannasta vanhustenhuoltoyksiköissämme?

 

Åbo Akademi panostaa jatkuvaan oppimiseen hyvinvointialalla ja tarjoaa nyt neljä kurssia (4×5 opinto pistettä), joissa keskitytään ikääntyneiden hoitopalveluiden laadun hallintaan.

Kurssikokonaisuudessa keskitytään laadun valvontaan ja seurantaan julkisissa, yksityisissä ja kolmannen sektorin yksiköissä. Ajankohtainen lainsäädäntö, laatuindikaattorit ja rekisterit ovat muita keskeisiä teemoja. Osallistujat saavat myös asiantuntemusta hyvästä kommunikaatiosta, henkilökeskeisestä hoidosta, hoidon suunnittelusta ja kirjaamisesta. Kurssikokonaisuuden yleiset teemat ovat arvot, etiikka ja kohtaaminen.

Luentokieli vaihtelee luennoitsijan mukaan, mutta osallistujat voivat vapaasti valita kielen ja tarjolla on eri muunnelmia kielitukeen kolmella kurssikielellä ruotsi, suomi ja englanti.

 

Kohderyhmä:
Sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja sosionomit ikääntyneiden hoidossa ja muut laatujohtamisesta, laadunvalvonnasta ja -seurannasta kiinnostuneet hoito- ja hoivatyössä.

Aika:
Johdantokurssi alkaa syksyllä 2019 (22.10, 23.10 ja 20.11). Kaksi kurssia järjestetään keväällä 2020 ja viimeinen kurssi syksyllä 2020. Kurssit ovat 4 x 5 opintopistettä ja ne voidaan laskea hyväksi jatko-opintoihin Åbo Akademissa.

Maksu:
Maksuton, Opetus- ja kulttuuri ministeriön rahoittama. Matka-, ruoka- ja majoituskulut omalla kustannuksella.

Ilmoittautuminen:
Viimeistään 13.9 www.CLL.fi/anmalan

Yhteyshenkilö:

Pia Nygårdas

Hankekoordinaattori
Åbo Akademi, Rantakatu 2, 65100 Vasa

pia.nygardas(a)abo.fi
050 3397 899

Päivitetty 31.10.2019