Kirjoita tähän hakemasi!

Hyvinvointiteknologia hoitotyössä

Hyvinvointiteknologia hoitotyössä

Hyvinvointiteknologia hoitotyössä

Oletko kiinnostunut hyvinvointiteknologiasta hoitotyössä? Haluatko kehittyä ja oppia uutta alalta? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia sekä johtamaan digitaalisia muutosprosesseja että lisäämään hyvinvointiteknologian tietämystäsi!

Åbo Akademi panostaa jatkuvaan oppimiseen hyvinvointialalla ja tarjoaa nyt neljä kurssia (4×5 opintopistettä), joissa keskitytään hyvinvointiteknologiaan. Koulutuksessa käsitellään uusia digitaalisia e-terveyspalveluja sekä sitä, miten uusia käyttäjäystävällisiä ja näyttöön perustuvia digitaalisia ratkaisuja kehitetään, pannaan täytäntöön ja arvioidaan. Muita keskeisiä teemoja ovat digitaaliset muutosprosessit, taloudelliset edellytykset, kestävä kehitys ja maailmanlaajuiset suuntaukset. Koulutuksen lähtökohta ja rakenne mahdollistavat työelämässä olevien osallistumisen kurssille.

Luentokieli vaihtelee luennoitsijan mukaan, mutta kurssin osallistujat voivat vapaasti valita kielen ja tarjolla on eri muunnelmia kielitukeen kolmella kurssikielellä ruotsi, suomi ja englanti.

 

Kohderyhmä:
Johtajat, suunnittelijat ja kehittäjät hoitotyön julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla sekä muut hyvinvointiteknologiasta kiinnostuneet.

Aika:
Johdantokurssi alkaa syksyllä 2019 (21.10, 5.11, 19.11). Keväällä 2020 järjestetään kaksi kurssia, ja viimeinen kurssi järjestetään syksyllä 2020. Kurssien laajuus on 4 x 5 op, ja ne voidaan laskea hyväksi jatko-opintoihin Åbo Akademissa.

Yhteyshenkilö:
Yliopisto-opettaja Linda Nyholm,
sähköposti: Linda.Nyholm@abo.fi

Maksu:
Maksuton, Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Matka-, ruoka- ja majoituskulut omalla kustannuksella.

Ilmoittautuminen:
Viimeistään 27.9.2019
www.cll.fi/anmalan

Pia Nygårdas

Hankekoordinaattori
Åbo Akademi, Rantakatu 2, 65100 Vasa

pia.nygardas(a)abo.fi
050 3397 899

Päivitetty 31.10.2019