Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös ympäristö- ja meribiologian alalta

FM Louise Forsblomin väitöskirja ympäristö- ja meribiologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa keskiviikkona 20.5.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Drivers of plankton populations in the Baltic Sea.

Louise Forsblom väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa keskiviikkona 20. toukokuuta 2020 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Jacob Carstensen, Aarhusin yliopisto, Tanska, ja kustoksena professori Kai Lindström, Åbo Akademi.

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/61940079411. (Käytännön ohjeet alla.)

Louise Forsblom on syntynyt 24.10.1990 Karjaalla. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2009 Hangon ruotsinkielisessä lukiossa ja FM-tutkinnon 2015 Helsingin yliopistossa.

Louise Forsblom on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteesta louise.forsblom@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/177127?locale=lfi.

Louise Forsblom.

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

 

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman yllä olevaa linkkiä ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Väitöstilaisuuden aikana yleisön tulee varmistaa, että oman laitteen mikrofoni on mykistettynä ja että kamera ei ole päällä.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon.

Huomioi, että yleisö ei saa esittää mahdollisia teknisiä ongelmia koskevia kysymyksiä.