Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös yleisen kasvatustieteen alalta

FM Charlotte Baltzerin väitöskirja yleisen kasvatustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa perjantaina 25.9.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Lärarlegitimation som facklig professionsstrategi. En analys av den svenska legitimationsreformen som argument för lärares (re)professionalisering.

Charlotte Baltzer väittelee tohtoriksi Åbo Akademin Vaasan yksikössä, perjantaina 25. syyskuuta 2020 klo 12. Vastaväittäjänä toimii professori Christina Segerholm, Uumajan yliopisto, Ruotsi, ja kustoksena professori Michael Uljens, Åbo Akademi.

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/61642602796. (Käytännön ohjeet alla.)

Ulla Charlotte Eriksdotter Baltzer (o.s. Sundin) on syntynyt 12.4.1960 Sundsvallissa, Ruotsissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1979 Katrinelundin lukiossa, Sundsvallissa ja FM-tutkinnon (kielet ja historia) sekä aineenopettajan tutkinnon 1986 Uumajan yliopistossa, Ruotsissa sekä FM-tutkinnon (pedagoginen johtajuus) 2011 Uppsalan yliopistossa, Ruotsissa.

Charlotte Baltzer on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 73 377 33 94 ja sähköpostitse osoitteesta charlotte.baltzer@hotmail.com.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/177863?locale=lfi.

Charlotte Balzer

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.