Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös tulostettavista lääkkeistä

FM Henrika Wickströmin väitöskirja farmasian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 11.12.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Exploring printed drug formulations for inkjet and stencil printing.

Henrika Wickström väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 11. joulukuuta 2020 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Maike Windbergs, Goethe-Universität, Frankfurt, Saksa ja kustoksena professori Niklas Sandler, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. (Jos sinulta pyydetään koodia on se 352384.) Käytännön ohjeet alla.

Henrika Wilhelmina Wickström on syntynyt 2.8.1989 Sipoossa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2008 Sibbo Gymnasiumissa, farmaseutin tutkinnon 2011 Åbo Akademissa ja biotieteiden maisterin tutkinnon 2014 Åbo Akademissa.

Henrika Wickström on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 303 5461 ja sähköpostitse osoitteesta henrika.wickstrom@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

 

Henrika Wickström

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.