Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös tietotekniikan/ohjelmistotuotannon alalta

DI Benjamin Byholmin väitöskirja tietotekniikan/ohjelmistotuotannon alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 28.5.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Optimizing Stateful Serverless Computing.

Benjamin Alexander Byholm väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 28. toukokuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjinä toimivat professori Tommi Mikkonen, Helsingin yliopisto sekä Josef Spillner, ZHAW School of Engineering, Sveitsi ja kustoksena professori Ivan Porres, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Benjamin Alexander Byholm on syntynyt 21.9.1987 Vasassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2006 Vasa övningsskolas gymnasiumissa ja tekniikan kandidaatin tutkinnon 2011 Åbo Akademissa sekä diplomi-insinöörin tutkinnon 2013 Åbo Akademissa.

Benjamin Byholm on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 326 1202 ja sähköpostitse osoitteesta benjamin.byholm@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Benjamin Byholm

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.