Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös tietotekniikan/ohjelmistotuotannon alalta

MSc Faezeh Siavashin väitöskirja tietotekniikan/ohjelmistotuotannon alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa torstaina 2.4.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Model-based Verification and Testing of Web services – Functionality, Robustness and Vulnerability Analysis.

Faezeh Siavashi väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa torstaina 2. huhtikuuta 2020 klo 13. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/387656692. (Käytännön ohjeet alla.) Vastaväittäjänä toimii associate professor Cristina Seceleanu, Mälarinlaakson korkeakoulu, Ruotsi, ja kustoksena dosentti Dragos Truscan, Åbo Akademi.

Faezeh Siavashi on syntynyt 21.9.1982 Babolissa, Iranissa. Hän suoritti BSc-tutkinnon Azad Teheran University -yliopistossa, Iranissa, ja MSc-tutkinnon 2012 Åbo Akademissa.

Faezeh Siavashi on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 444 5565 ja sähköpostitse osoitteesta fasiava@gmail.com.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/176843?locale=lfi.

Faezeh Siavashi

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset joko ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen.

Väitöstilaisuuden aikana yleisön tulee varmistaa, että oman laitteen mikrofoni on mykistettynä ja että kamera ei ole päällä.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon. Huomioi, että yleisö ei saa esittää mahdollisia teknisiä ongelmia koskevia kymyksiä.