Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös systemaattisen teologian alalta

TM Sabina Koijin väitöskirja systemaattisen teologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa perjantaina 10.9.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Resiliensteologi. En studie av den kristna traditionens hållbara förändring.

Sabina Koij väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 10. syyskuuta 2021 klo 14. Vastaväittäjänä toimii arkkipiispa emeritus, professori Karl Gustav Hammar, Lundin yliopisto, Ruotsi ja kustoksena professori Bengt Kristensson Uggla, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Sarah Sabina Margareta Koij (o.s. Nyman) on syntynyt 27. heinäkuuta 1971 Tukholmassa, Ruotsissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1991 Stockholms musikgymnasiumissa, Tukholmassa ja teologian kandidaatin tutkinnon (Master of Divinity) 1996 Uppsalan yliopistossa, Ruotsissa.

Sabina Koij on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 70 374 9720 ja sähköpostitse osoitteesta sabina.koij@svenskakyrkan.se.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Sabina Koij

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.