Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös sukupuolineutraalien pronominien käytöstä englannin kielessä vieraana kielenä

FM Charlotte Stormbomin väitöskirja englannin kielen ja kirjallisuuden alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa perjantaina 12.2.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Gendered language in flux: The use of epicene pronouns in EFL and ELF writing.

Charlotte Stormbom väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 12. helmikuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Anna Mauranen, Helsingin yliopisto ja kustoksena professori Tuija Virtanen-Ulfhielm, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Charlotte Magdalena Stormbom on syntynyt 9.5.1989 Maarianhaminassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2008 Ålands lyceumissa ja FM-tutkinnon 2014 Åbo Akademissa.

Charlotte Stormbom on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0400 928 800 ja sähköpostitse osoitteesta charlotte.stormbom@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Charlotte Stormbom

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.