Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös ruotsinkielisten sosiaalisesta integroitumisesta Pohjanmaalla

Ingrida Grigaityte.
Ingrida Grigaityte

VTM Ingrida Grigaityten väitöskirja kehityspsykologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Social Integration, Psychological Well-being, and Proactive Attitudes towards the Integration of Immigrants in a Sample of the Swedish-speaking Population in Western Finland.

Väitöstilaisuus järjestetään maanantaina 7. marraskuuta 2022 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Jane L. Ireland, University of Central Lancashire, Iso-Britannia ja kustoksena emeritusprofessori Kaj Björkqvist, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Ingrida Grigaityte on syntynyt 1986 Kaunasissa, Liettuassa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 353 0970 ja sähköpostitse osoitteesta thisisingrida@gmail.com.

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.