Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös polymeeriteknologian alalta 

MSc (Tech.) Chen Tanin väitöskirja polymeeriteknologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa. 

Väitöskirjan otsikkona on Towards a Versatile and Sustainable Platform for Tailor-Made Adhesives.  

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 17. kesäkuutta 2022 klo 10. Vastaväittäjänä toimii dosentti Sami Hietala, Helsingin yliopisto ja kustoksena professori Carl-Eric Wilen, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.  

Chen Tan on syntynyt 1986 Jinanissa, Shandongissa, Kiinassa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +86 13 962 491 334 ja sähköpostitse osoitteesta chen.tan@tesa.com. 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.   

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.