Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös pohjoismaisen historian alalta

Miriam Rönnqvist. (KUVA: Svenska litteratursällskapet i Finland/ Jaska Poikonen.)

MA Miriam Rönnqvistin väitöskirja pohjoismaisen historian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Der königliche Vater und seine ungehorsamen Kinder. Furcht vor Bauernrevolten, Revoltenkommunikation und politische Kultur im frühneuzeitlichen schwedischen Reich.

Väitöstilaisuus järjestetään lauantaina 22. tammikuuta 2022 klo 12. Vastaväittäjänä toimii professori KimmoKatajala, Itä-Suomen yliopisto ja kustoksena professori Johanna Ilmakunnas, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Miriam Rönnqvist (ent. Guckert) on syntynyt 1985. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 045 352 4999 ja sähköpostitse osoitteesta miriam.ronnqvist@abo.fi.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä. Kuva: Svenska litteratursällskapet i Finland/ Jaska Poikonen.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.