Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös paperinjalostuksen alalta

MSc (Tech.) Mahdi Pahlevanin väitöskirja paperinjalostuksen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa keskiviikkona 14.10.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Silk-inspired molecular design of bacterial nanocellulose biomaterials.

Mahdi Pahlevan väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa keskiviikkona 14.10.2020 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professor Mikael Skrifvars, Boråsin yliopisto, Ruotsi, kustoksena dosentti Parvez Alam, University of Edinburgh, Skotlanti.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Mahdi Pahlevan on syntynyt 8.9.1984 Dohassa, Qatarissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2002 Energy Atomi High School -lukiossa, Teheranissa, Iranissa, Bachelors of Science in Chemical Engineering -tutkinnon 2007 Sharif University of Technology -yliopistossa, Teheranissa, Iranissa, sekä Masters of Science in Process and System Engineering -tutkinnon 2011 Åbo Akademissa.

Mahdi Pahlevan on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +45 52 694 494 ja sähköpostitse osoitteesta mahdi.pahlavan@gmail.com.

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Mahdi Pahlevan

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.