Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös orgaanisen kemian alalta

FM Matilda Kråkströmin väitöskirja orgaanisen kemian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 19.2.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Application of LC-MS for the identification and quantification of pharmaceuticals and their transformation products during catalytic ozonation.

Matilda Kråkström väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 19. helmikuuta 2021 klo 13.15.Vastaväittäjänä toimii yliopistonlehtori Jerker Frick, Uumajan yliopisto, Ruotsi ja kustoksena dosentti Patrik Eklund, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Matilda Kråkström on syntynyt 11.2.1989 Pedersören kunnassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2008 Vasa övningsskolan lukiossa ja kandidaattitutkinnon 2013 Åbo Akademissa sekä maisterintutkinnon 2015 Åbo Akademissa.

Matilda Kråkström on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 557 4159 ja sähköpostitse osoitteesta matilda.krakstrom@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Matilda Kråkström

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.