Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös nettivihasta suomenruotsalaisuutta kohtaan

Karin Sandell

FM Karin Sandellin väitöskirja pohjoismaisen folkloristiikan alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Parasiter och ”bättre folk”. Affekt i näthat mot det svenska i Finland.

Väistötilaisuus järjestetään perjantaina 21. tammikuuta 2022 klo 12. Vastaväittäjänä toimii dosentti, yliopistonlehtori Tuija Saresma, Jyväskylän yliopisto ja kustoksena professori Lena Marander-Eklund, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Karin Erika Elisabeth Sandell on syntynyt 1984 Pedersöressä. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 381 3341 ja sähköpostitse osoitteesta karin.sandell@abo.fi.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.