Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös merenpinnan nousun vaikutuksesta katoavien valtioiden lainopillisista kysymyksistä

Michel Rouleau-Dick.
Michel Rouleau-Dick.

VTM Michel Rouleau-Dickin väitöskirja oikeustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden ja oikeustieteiden tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Statehood, statelessness, and continuity in a climate-changed world: A worst-case scenario analysis.

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 8. joulukuuta 2023 klo. 11, osoitteessa auditorio Helikon, Arken, Tehtaankatu 2, Turku, ja sitä voi seurata myös etänä. Vastaväittäjänä toimii professori Jane McAdam, University of New South Wales, Sidney, Australia ja kustoksena professori Magdalena Kmak, Åbo Akademi.

Michel Rouleau-Dick on syntynyt 1993, Sainte-Agathe-des-Montsissa, Quebecin provinssissa, Kanadassa. Hän on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteesta michel.rouleau-dick@abo.fi.
 
Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.