Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös matematiikan didaktiikasta

Sanna Wettergren

FL Sanna Wettergrenin väitöskirja kasvatustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa. 

Väitöskirjan otsikkona on Att främja yngre elevers algebraiska tänkande – med lärandeverksamhet som redskap. 

Väitöstilaisuus järjestetään keskiviikkona 8. kesäkuutta 2022 klo 10 osoitteessa Akademisalen, Academill, Rantakatu 2, Vaasa. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä. Vastaväittäjänä toimii dosentti Kajsa Bråting, Uppsalan yliopisto, Ruotsi ja kustoksena dosentti Ann-Sofi Röj-Lindberg, Åbo Akademi. 

Sanna Wettergren on syntynyt 1959 Uppsalassa, Ruotsissa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 702 152 970 ja sähköpostitse osoitteesta sanna.wettergren@abo.fi. 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa. 

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä. 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.