Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kirkkohistorian alalta

Erik Anderssonin väitöskirja kirkkohistorian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa perjantaina 3.12.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Axel B. Svensson – missionsledare och redaktör med internationellt engagemang.

Erik Andersson väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa 3. joulukuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Joel Halldorf, Enskilda högskolan, Ruotsi ja kustoksena professori Ingvar Dahlbacka, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Erik Johan Andersson on syntynyt 27.2.1974 Seglorassa, Ruotsissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1993 Marks gymnasieskolanissa, Ruotsissa ja lääkärintutkinnon 2001, Göteborgin yliopistossa, Ruotsissa. Teologian kandidatin tutkinnon hän suoritti vuonna 2002 Göteborgin yliopistossa, Ruotsissa.

Erik Andersson on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 70 021 2619 ja sähköpostitse osoitteesta erik.j.andersson@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

 

Erik J. Andersson

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.