Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kehityspsykologian alalta

VTM Farida Anwarin väitöskirja kehityspsykologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa. 

Väitöskirjan otsikkona on Victimisation of Women in Public Places: Sexual Harassment in Pakistan, Ghana, and Finland.  

Väitöstilaisuus järjestetään maanantaina 13. kesäkuuta 2022 klo 12. Vastaväittäjänä toimii professori Jane L. Ireland, University of Central Lancashire, Iso-Britannia ja kustoksena dosentti Karin Österman, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä

Farida Anwar on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 044 988 3937 ja sähköpostitse osoitteesta farida.anwar@abo.fi.  

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.  

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.