Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kehityspsykologian alalta

VTM Olaniyi Olusegun Makinden väitöskirja kehityspsykologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa perjantaina 15.10.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Overcrowding, Sleep Deprivation, and Infectious Diseases, as Risk Factors for Aggressive and Antisocial behaviour in Nigerian Adolescents.

Olaniyi Olusegun Makinde väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 15. lokakuuta 2021 klo 12. Vastaväittäjänä toimii professori Victor Adetula, University of Jos, Nigeria ja kustoksena professori Kaj Björkqvist, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Olaniyi Olusegun Makinde on syntynyt 28.09.1981 Lagos, Nigeriassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1995 Isolo Grammar Schoolissa, Isolo, Lagos State, Nigeriassa, Bachelor’s degree in International Business, Vaasan ammattikorkeakoulussa, 2009, ja valtiotieteiden maisterin tutkinnon, Åbo Akademissa, 2015.

Olaniyi Olusegun Makinde on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +44 772 214 4352 ja sähköpostitse osoitteesta olaniyi.makinde@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Olaniyi Olusegun Makinde

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.