Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kehityspsykologian alalta

VTM Nazia Nazarin väitöskirja kehityspsykologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa perjantaina 4.6.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Physical Punishment, Acceptance of Violence, Tolerance of Diversity, and School Burnout: A Comparative Study of Three Educational Systems in Pakistan.

Nazia Nazar väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 4. kesäkuuta 2021 klo 11. Vastaväittäjänä toimii emeritaprofessori Helen Cowie, University of Surrey, Iso-Britannia ja kustoksena dosentti Karin Österman, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

 

Väittelijästä ei ole kuvaa.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.