Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös käytännöllisen teologian alalta

TK Caroline Edlundin väitöskirja käytännöllisen teologian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa perjantaina 11.9.2020.

Väitöskirjan otsikkona on När jag får vara ute på fältet dansar jag tango! En organisationsteologisk studie av konkurrerande logiker i kyrklig verksamhet.

Caroline Edlund väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 11. syyskuuta 2020 klo 14. Vastaväittäjänä toimii dosentti Daniel Ericsson, Linné-yliopisto, Ruotsi, ja kustoksena professori Bengt Kristensson Uggla, Åbo Akademi.

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/68053890748. (Käytännön ohjeet alla.)

Caroline Caroline Edlund (o.s. Axelsson) on syntynyt 17.5.1973 Järfällassa, Ruotsissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1992 Järfällan lukiossa, ja TK-tutkinnon 2003 Linköpingin yliopistossa, Ruotsissa.

Caroline Edlund on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 70 284 1114 ja sähköpostitse osoitteesta caroline.edlund@svenskakyrkan.se.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/177861?locale=lfi.

Caroline Edlund

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman yllä olevaa linkkiä ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Väitöstilaisuuden aikana yleisön tulee varmistaa, että oman laitteen mikrofoni on mykistettynä ja että kamera ei ole päällä.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon.

Huomioi, että yleisö ei saa esittää mahdollisia teknisiä ongelmia koskevia kysymyksiä.