Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kasvatustieteen alalta

KM Sofia Jusslinin väitöskirja kasvatustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa perjantaina 11.12.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Dancing/Reading/Writing: Performative Potentials of Intra-Active Teaching Pedagogies Expanding Literacy Education.

Sofia Jusslin väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 11. joulukuuta 2020 klo 15. Vastaväittäjänä toimii professori Pauline Sameshima, Lakehead University, Kanada ja kustoksena professori Ria Heilä-Ylikallio, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. (Jos sinulta pyydetään koodia on se 170772.) Käytännön ohjeet alla.

Sofia Johanna Maria Jusslin on syntynyt 25.1.1990 Mustasaaressa. Hän suoritti KM-tutkinnon 2016 Åbo Akademissa.

Sofia Jusslin on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 371 3622 ja sähköpostitse osoitteesta sofia.jusslin@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

 

Sofia Jusslin

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.