Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kasvatustieteen alalta

Yvonne Lindh

M.Ed. Yvonne Lindhin väitöskirja kasvatustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Förskoleateljén som plats och som arena för estetiska lärprocesser.

Väistötilaisuus järjestetään tiistaina 22. Maaliskuuta 2022 klo 14. Vastaväittäjänä toimii professori Sven Persson, Malmön yliopisto, Ruotsi ja kustoksena professori Ann-Katrin Svensson, Åbo Akademi. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Yvonne Lindh on syntynyt 1955 Norralassa, Ruotsissa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46702188272 ja sähköpostitse osoitteesta yvelih@hig.se.

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.