Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kasvatustieteen alalta

KM Matilda Ståhlin väitöskirja kasvatustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa 10.12.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Community, diversity and visuality – an ethno-case study on constructing identities and becoming legitimate participants in online/offline communities.

Matilda Ståhl väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 10. joulukuuta 2021 klo 15. Vastaväittäjänä toimii Associate Professor and Director Nicholas Taylor, North Carolina State University, USA ja kustoksena professori Fritjof Sahlström, Åbo Akademi.

Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa auditorio Akademisalen, Academill, Rantakatu 2, Vaasa, mutta sitä voi myös seurata etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Matilda Johanna Ståhl on syntynyt 21.8.1990 Mustasaaressa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2009 Vasa övningskolas gymnasiumissa ja kasvatustieteen maisterintutkinnon 2014 Åbo Akademissa.

Matilda Ståhl on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 413 3852 ja sähköpostitse osoitteesta matilda.stahl@abo.fi.

  

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Matilda Ståhl (kuva: Musik & Talang 2021, Frida Lönnroos)

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.