Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös kansanvälisen markkinoinnin alalta

Ilia Gugenishvili

M.Sc. llia Gugenishvilin väitöskirja kansanvälisen markkinoinnin alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa.

Väitöskirjan otsikkona on Norms and Behavior: Effects of Social Information on Charitable Giving.

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 11. maaliskuuta 2022 klo 13 osoitteessa Stora auditoriet, ASA-huset, Vänrikinkatu 3, Turku ja sitä voi seurata myös etänä. Vastaväittäjänä toimii associate professor, dosentti Johanna Gummerus, Hanken (Svenska handelshögskolan i Helsingfors) ja kustoksena professori Wilhelm Barner-Rasmussen, Åbo Akademi.

Ilia Gugenishvili on syntynyt 1990 Tbilisissa Georgiassa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0417221575 ja sähköpostitse osoitteesta ilia.gugenishvili@abo.fi.

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.