Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös informaatiotutkimuksen alalta

KTM Ming Zhanin väitöskirja informaatiotutkimuksen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa perjantaina 18.6.2021

Väitöskirjan otsikkona on Public Libraries Meet Big Data: Roles, Comprehension and Practical Applications.

Ming Zhan väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa 18. kesäkuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Mike Thelwall, University of Wolverhampton, Iso-Britannia ja kustoksena professori Gunilla Widen, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Ming Zhan on syntynyt 2.3.1988 Dandongissa, Kiinassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2007 Dandong No.1 High Schoolissa ja e-commercen kandidaattitutkinnon 2011 sekä M.Sc.-tutkinnon 2014 sekä KTM-tutkinnon 2016.

Ming Zhan on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +46 70 783 6506 ja sähköpostitse osoitteesta ming.zhan@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Ming Zhan

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.