Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös humanoidirobottien käytöstä hoidon alalla

Malin Andtfolk

THM Malin Andtfolkin väitöskirja hoitotieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa. 

Väitöskirjan otsikkona on The possibilities for using humanoid robots as a care resource. 

Väitöstilaisuus järjestetään perjantaina 17. kesäkuuta 2022 klo 12 osoitteessa Akademisalen, Academill, Rantakatu 2, Vaasa. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä. Vastaväittäjänä toimii professori Helinä Melkas, LUT-yliopisto ja kustoksena dosentti Linda Nyholm, Åbo Akademi. 

Malin Andtfolk on syntynyt 1989 Kristiinankaupungissa. Hän on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +358 400 444 802 ja sähköpostitse osoitteesta malin.andtfolk@abo.fi. 

Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa Doriassa.   

Tästä linkistä voit ladata lehdistökuvan väittelijästä.   

 

Ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.