Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös hoitotieteen alalta

THM Monika Koskisen väitöskirja hoitotieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunnassa torstaina 17.6.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Hälsans tomrum – En hermeneutisk studie om försakelsens betydelse för hälsan.

Monika Koskinen väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa torstaina 17. kesäkuuta 2021 klo 12. Vastaväittäjänä toimii professori Ulrica Hörberg, Linnéuniversitetet, Ruotsi ja kustoksena professori Lisbeth Fagerström, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Monika Katarina Koskinen (o.s. Helsing) on syntynyt 9.7.1964 Vaasassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 1982 S:t Görans gymnasiumissa, Tukholmassa, Ruotsissa ja kätilötutkinnon 1991 Vasa Svenska Hälsovårdsläroanstalt -oppilaitoksessa sekä terveydenhoitajan tutkinnon Vasa Svenska Hälsovårdsläroanstalt -oppilaitoksessa. Hän suoritti terveydenhuollon maisterin tutkinnon 2007 Åbo Akademissa.

Monika Koskinen on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 359 2078 ja sähköpostitse osoitteesta monika.koskinen@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Monika Koskinen

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.