Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös henkisen pääoman kehittämisestä ja säilyttämisestä

VTM Angela Djupsjöbackan väitöskirja kansantaloustieteen alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa perjantaina 24.4.2020.

Väitöskirjan otsikkona on Human capital: Formation, Maintenance and Transmission.

Angela Djupsjöbacka väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 24. huhtikuuta 2020 klo 12. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi väitöstilaisuutta ei voi seurata paikan päällä, sen sijaan sitä on mahdollista seurata etänä seuraavan linkin kautta: https://aboakademi.zoom.us/j/504829778. (Käytännön ohjeet alla.) Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Anders Böhlmark, Tukholman yliopisto, Ruotsi, ja kustoksena professori Eva Österbacka, Åbo Akademi.

Angela Veronika Djupsjöbacka on syntynyt 9.10.1982 Uusikarlepyyssä. Hän suoritti VTM-tutkinnon 2006 Åbo Akademissa.

Angela Djupsjöbacka on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 045 233 2797 ja sähköpostitse osoitteesta angela.djupsjobacka@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa: https://www.doria.fi/handle/10024/177030?locale=lfi.

Angela Djupsjöbacka

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä.
Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman yllä olevaa linkkiä ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Väitöstilaisuuden aikana yleisön tulee varmistaa, että oman laitteen mikrofoni on mykistettynä ja että kamera ei ole päällä.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioda sen Zoomin keskusteluosioon.

Huomioi, että yleisö ei saa esittää mahdollisia teknisiä ongelmia koskevia kysymyksiä.