Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös englannin kielen ja kirjallisuuden alalta

M.A. Cathryn McWilliamsin väitöskirja englannin kielen ja kirjallisuuden alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin humanististen tieteiden, psykologian ja teologian tiedekunnassa maanantaina 28.6.2021.

Väitöskirjan otsikkona on The Letters and Legacy of Mary Ann McCracken (1770–1866).

Cathryn McWilliams väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa maanantaina 28. kesäkuuta 2021 klo 14. Vastaväittäjänä toimii Dr., Lecturer Jonathan Wright, Maynooth University, Irlanti ja kustoksena professori Anthony Johnson, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Cathryn Bronwyn McWilliams on syntynyt 4.8.1982 Pohjois-Irlannissa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2001 Victoria College Belfast -lukiossa, Pohjois-Irlannissa ja Bachelor of Arts -tutkinnon 2005 Belfastin yliopistossa sekä Master of Arts -tutkinnon 2006 Belfastin yliopistossa.

Cathryn McWilliams on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +47 9 208 2855 ja sähköpostitse osoitteesta cathryn.mcwilliams@abo.fi.

 

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Cathryn McWilliams

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.