Kirjoita tähän hakemasi!

Mediatiedote

Mediatiedote

Tohtorinväitös biokemian alalta

M.Sc. Juan Palacios Ortegan väitöskirja biokemian alalta esitetään julkisesti tarkastettavaksi Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa perjantaina 18.6.2021.

Väitöskirjan otsikkona on Molecular Basis of the Sticholysin-Membrane Interaction On the Structure of the Pore and the Effects of Lipids.

Juan Palacios Ortega väittelee tohtoriksi Åbo Akademissa perjantaina 18. kesäkuuta 2021 klo 13. Vastaväittäjänä toimii professori Ilpo Vattulainen, Helsingin yliopisto ja kustoksena professori Mark Johnson, Åbo Akademi.

Yleisö on tervetullut seuraamaan väitöstilaisuutta etänä tämän linkin kautta. Käytännön ohjeet alla.

Juan Palacios Ortega on syntynyt 12.3.1994 Madridissa, Espanjassa. Hän suoritti ylioppilastutkinnon 2012 I.E.S. Máximo Trueba -lukiossa Madridissa, Espanjassa ja B.Sc.-tutkinnon 2016 Complutense University of Madridissa sekä M.Sc.-tutkinnon 2017 Complutense University of Madridissa, Espanjassa.

Juan Palacios Ortega on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +34 60 866 6903 ja sähköpostitse osoitteesta juan.palaciosortega@abo.fi.

 

Väitös on sähköisessä muodossa Doriassa.

Juan Palacios Ortega

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua painokelpoisen kuvan väittelijästä. Kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä.

 

Käytännön ohjeet tohtorinväitöstilaisuuden seuraamiseksi etänä

Jotta voisit seurata tohtorinväitöstilaisuutta etänä, tarvitset ohjelman nimeltä Zoom tai Google Chrome -selaimen. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-tiliä voidaksesi seurata väitöstilaisuutta. Jos asennat Zoom-sovelluksen tulee sinun napauttaa tapahtuman linkkiä (yllä) ja hyväksyä, että Zoom avaa linkin.

Tilaisuuden lopussa yleisö saa mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysymys, ilmoita siitä käyttämällä ”Raise Hand” -toimintoa. Valmistaudu etukäteen: varmista, että tietokoneessasi on mikrofoni, tai muotoile kysymys valmiiksi tekstitiedostoon, josta sitten voit kopioida sen Zoomin keskusteluosioon kun saat luvan kysymyksen esittämiseen.